Aandacht voor talent en kwaliteit,     levert rendement en plezier op.
Presteer elke dag! Werk aan je toekomst!

Wie is CS Berg?

Alles in één keer goed doen! Mezelf richten op talent en kwaliteit!

In verschillende functies heb ik een brede kennis opgebouwd van productie, logistiek en supply chain processen. Op sportief gebied heeft voetbal mijn grote passie, na eerst zelf gevoetbald te hebben, ben ik trainer-coach geworden waarbij de laatste jaren ook de rol van scout binnen het voetbal op mijn pad is gekomen.

 
Rode draad in alles is dat iedereen talent heeft en als je deze goed begeleidt en laat ontwikkelen zowel het individu als de organisatie hiervan profiteert. Of dit nu in mijn werk of voetbal omgeving was, in de loop der jaren heb ik gemerkt dat het grote overeenkomsten heeft en ik als operationeel leidinggevende, projectleider of voetbal coach mij graag bezig houdt herkenning, vorming en ontwikkeling van deze personen en hun talenten. 
Zowel op productie, logistiek en voetbal gebied heb ik in diverse functies mogen acteren, tientallen jaren mogen werken als sturende of leidinggevende van teams. Of het nu met mijn werk bij familie- of internationale bedrijven was, of bij kleine of grote voetbalverenigingen overal kwam ik wel "talenten" tegen en was het elke keer weer om samen de uitdaging van ontwikkelen aan te gaan.
Dit plezier en succes uit mijn werk en voetbalverleden wil ik in de termen “Operational Support - Customer Service” op zakelijk gebied en "Talent en Voetbal" op voetbalgebied vertalen mijn visie van "CS Berg" dienstverlening.
Mijn werkmethode is een gefundeerde analyse, direct probleemoplossend handelen om het “bloeden te stelpen” en direct resultaten boeken! 
Methodisch werken op basis van jarenlang opgebouwde kennis en ervaring.  

Talent!
In optimaal productief en logistiek denken speelt Lean Manufacturing de laatste jaren een niet weg te denken prominente rol.
In dit Lean-denken kent men volgens de Toyota omschrijving de volgende "8ste verspilling":
"ieder geval waarin niet volledig gebruik wordt gemaakt van tijd en talent van medewerkers". 
Wat betreft de andere "7 verspillingen" verwijs ik graag naar tabblad "Productie en logistiek"

Betreffende de "8ste verspilling" denk ik aan de uitspraak van Johan Cruijff: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”.              
Volgens mijn CS Berg visie vertaal ik dit naar mijn motto: Talent zien, ontwikkelen en verbeteren door te doen!
Met mijn "No nonsens" mentaliteit verwoordt ik dit naar “zeggen wat je doet en doen wat je zegt” werken naar een continue verbeter en positieve werkomgeving.  


Visie en Missie

Met CS Berg wil ik een onafhankelijk partner, die luistert en (mee)denkt om uw vragen te beantwoorden en iedereen mogelijkheid te geven om optimaal te laten functioneren. Denken in en werken naar oplossingen, met de gedachte dat vanuit wederzijdse afhankelijkheid een goede, eerlijke en sterke samenwerking ontstaat.

Alles in één keer goed doen! Ontwikkelen en groeien binnen een veilige omgeving, samen werken aan gestelde doelen.

 Ik begrijp dat een stukje tekst nooit iemand volledig kan weergeven, maar ik hoop u toch enigszins een beeld te hebben gegeven van mezelf. 
Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met mij op. 
U kunt mij bereiken via het contactformulier of bel telefoonnummer 06-11010008. 

Ik sta u graag te woord en nodig u ook uit op social media CS Berg te volgen!

Berry van den Berg

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn